Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Lord of the Dance


MVM Dome

2024. május 24. 20:00

Jegyvásárlás  
(A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Lord of the Dance
2024. május 24. (péntek), 20.00 - MVM Dome

A Lord of the Dance sikersorozata 2024-ben is folytatódik! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás a jövő évi európai turné keretében Magyarországon is látható 2024. május 24-én a budapesti MVM Dome-ban!

A Lord of the Dance mindenidők legsikeresebb és legnépszerűbb táncprodukciója, amely számos elismerést is tudhat magáénak. Az 1996-os bemutató óta többször bejárta már az egész világot, több mint 60 országban, több mint 1000 helyszínen, több mint 60 millió ember látta. A produkció mindenhol hatalmas elismerésnek örved, mindenhol álló tapssal köszöntik a társulatot.

Michael Flatley így nyilatkozott: „Hihetetlen érzés, hogy a Lord of the Dance újra és újra elvarázsolja a közönséget. Éppen ezért nagy öröm számomra, hogy 2024-ben Európa több országába is elvisszük ezt az ikonikus előadást. Ez egy csodálatos utazás lesz, csodálatos élményt adhatunk a nézőknek. A produkcióban új koreográfiákat és új kosztümöket láthatnak, melyeket a speciális látványeffektek tesznek egésszé. Az a célunk, hogy a közönséget ezúttal is elbűvöljük.”

A tánccal elmesélt történet, a lendülettel teli show 2024. május 24-én Budapesten, az MVM Dome-ban mutatkozik be, az ír tánc és muzsika szerelmeseink örömére.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!


******


VIP jegy: Platinum Lounge / Gold Lounge 
- parkoló és VIP bejárat (VII. kapu) 
- saját, felsőkategóriás ülőhelyek az elegáns és utánozhatatlan hangulatú Platinum/Gold Lounge-ban 
- exkluzív open-bar, a legújabb trendeket követő nemzetközi konyhával 
- étel (előételek, főételek és desszertek) és italszolgáltatás (sör, bor és alkoholmentes üdítőitalok), mely az érkezéstől kezdődően igénybe vehető, svédasztalos, valamint pohárszervíz formájában
Dress code: Smart Casual

Hogyan juthatok oda?

Megközelíthetőség


MVM Dome

1098 Budapest, Üllői út 131.